Απανθρωπιά σε ηλικιωμένη και στο εγγόνι της

Να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα αρνείται η ΔΕΗ, σε μια 80άχρονη γυναίκα, που μένει με το μόλις έντεκα ετών εγγόνι της.
1'

Το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας που είναι στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης, τους τελευταίους τρεις μήνες είναι χωρίς ρεύμα, διότι η πενιχρή σύνταξή της, δεν της επιτρέπει να πληρώσει τους λογαριασμούς. Η Λαϊκή Επιτροπή Αλικαρνασσού παρέβη με επιστολή της στην διεύθυνση της ΔΕΗ, αλλά οι διοικούντες αρνούνται να επανασυνδέσουν το ρεύμα.

Για το λόγο αυτό, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας στο κτίριο της ΔΕΗ στο Ηράκλειο, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε:«Το στυγνό πρόσωπο της κερδοφορίας και της ειρωνείες του υποδιευθυντή του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ αντιμετώπισε άλλη μια λαϊκή οικογένεια που πάνω από τρεις μήνες βρίσκεται χωρίς ρεύμα, μια 80άχρονη γυναίκα και το 11άχρονο εγγόνι της, σήμερα το 2011. Το ΠΑΜΕ δεν δέχεται να μείνει κανένας άνεργος, κανένας συνταξιούχος και καμία λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό για χάρη των κερδών της πλουτοκρατίας».