Εύβοια: Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι αλλά κόπηκε το σχοινί και σώθηκε!

Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες στην Εύβοια από την απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (4/6) ένας 48χρονος άνδρας. Ο παρολίγον αυτόχειρας κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε το σχοινί...
Εύβοια: Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι αλλά κόπηκε το σχοινί και σώθηκε!
1'

Όπως αναφέρει το evialead.gr, το περιστατικό συνέβη στο Οντάθι Δροσιάς στην Εύβοια, το βράδυ της Δευτέρας (04-06-2018). Ο 48χρονος από τη Χαλκίδα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ωστόσο μέσα στην δυστυχία του, στάθηκε τυχερός, καθώς κόπηκε στο σχοινί και σώθηκε.

Ο 48χρονος ζει μόνος του και στο παρελθόν έχει επιχειρήσει ξανά να δώσει τέλος στη ζωή του ανεπιτυχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικής και οικονομικής φύσεως.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 48χρονος άνδρας προσπάθησε να κρεμαστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ωστόσο, το σχοινί έσπασε και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην συνέχεια διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών για εξετάσεις. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή