Συννεφιασμένος ο καιρός την Τετάρτη

Τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια, αλλά και περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού, Τετάρτη, καιρού.

Συννεφιασμένος ο καιρός την Τετάρτη
2'

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. πιθανότητα βροχής στα νότια το βράδυ. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αρχικά αίθριος. Από το βράδυ στα νότια νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή