Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 35χρονου

Συνελήφθη ο 28χρονος δράστης, υπήκοος Αλβανίας, που δολοφόνησε τον 35χρονο...
2'

Συνελήφθη ο 28χρονος δράστης, υπήκοος Αλβανίας, που δολοφόνησε τον 35χρονο την περασμένη Δευτέρα, στην Κουλούρα Ημαθίας.

Πριν από δυο ημέρες η μητέρα του 35χρονου δήλωσε την εξαφάνιση του και ότι αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση με το φορτηγό του.
Χθες στις 13:00 το όχημα εντοπίστηκε εντός αγροκτήματος σε αγροτική περιοχή στην Κουλούρα Ημαθίας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο εξαφανισθείς συναντήθηκε με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας ετών 28, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα του εξαφανισθέντος, τα οποία αναγνωρίσθηκαν από τους οικείους του.

Ο 28χρονος δήλωσε ότι την προηγούμενη Δευτέρα πράγματι συναντήθηκε με τον εξαφανισθέντα στην Κουλούρα κι αφού επιβιβάσθηκε στο φορτηγάκι μετέβησαν στο σημείο που βρέθηκε το όχημα. Εκεί τον τραυμάτισε θανάσιμα χτυπώντας τον με ξύλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο. Ακολούθως, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, πέταξε τη σωρό εντός της κοίτης παρακείμενης τάφρου και έβαλε φωτιά στο χώρο επιβατών του οχήματος.

Σήμερα στις 11:10, κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισε στην κοίτη της τάφρου το πτώμα του θύματος σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο του συμβάντος.

Επιπλέον, χθες κατά τη διάρκεια εξέτασης του δράστη, τη στιγμή που του ανακοινώθηκε επικείμενη έρευνα της οικίας του, αυτός έσπρωξε τους αστυνομικούς και πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο γραφείου του πρώτου ορόφου του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας.

Από την πτώση του στον προαύλιο χώρο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Βέροιας όπου νοσηλεύεται, καθώς έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα λεκάνης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.