Η Lourdes χωρίς τη Madonna

Στην πρεμιέρα του “Harry Potter and the Deathly Hallows” στην New York, εμφανίστηκαν πολλές προσωπικότητες....
2'

Στην πρεμιέρα του “Harry Potter and the Deathly Hallows” στην New York, εμφανίστηκαν πολλές προσωπικότητες των ΜΜΕ.

Περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί, ξεχώρισαν μερικές τόσο για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, όσο και για τη συνοδεία που επέλεξαν να εμφανιστούν. Η Sarah Jessica Parker με τον 8χρονο γιό της, η Emma Watson με τον Daniel Radcliffe, αποθεώθηκαν από τους εκατοντάδες fans, προσπαθώντας να αποσπάσουν ένα έστω και μικρό σουβενίρ από αυτούς. ‘Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία η εμφάνιση της 14χρονης πια κόρης της Madonna, Lourdes Leon, άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Πρώτα απ’ όλα έγινε δεσποινίδα. Και δεν είναι μυστικό πως η νεαρή Lourdes είναι αρκετά χρόνια μπροστά από την ηλικία της.

Με το ταλέντο της τόσο πάνω στη στιλιστικές της επιλογές, όσον και με την πορεία της στο χώρο της μόδας, λόγω του ότι ήδη με το ντεμπούτο της αυτή τη χρονιά με μια σειρά νεανικών ρούχων, που πωλούνται σε γνωστά πολυκαταστήματα των ΗΠΑ, κάνει χρυσές δουλειές θεωρείται από τον νεαρόκοσμο, ίνδαλμα της γενιάς της.


Παρ’ όλα αυτά, εμφανίστηκε με επώνυμα ρούχα μεγάλου σχεδιαστή, γυρίζοντας την πλάτη στη δική της συλλογή. Ο τίτλος που της δόθηκε - και όχι άδικα -ως η νεότερη Material Girl, δεν φαίνεται να την απασχολεί ιδιαίτερα. Η μεγαλύτερη διαφορά από τα άλλα παιδιά επωνύμων που έφτασαν στην πρεμιέρα, είναι πως διέσχισε για πρώτη φορά το κόκκινο χαλί …ολομόναχη και χωρίς τη διάσημη μητέρα της Madonna. Είναι αλήθεια πως έως τώρα η Lourdes είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε πολλές πρεμιέρες και events με τη Madonna στο πλάι της. Σχολιάζουν δε πως για την ηλικία της είναι αρκετά σοβαροφανής συγκρίνοντάς την με την Miley Cyrus που προβάλλει την αγνότητά της, όπου και όταν της δίνεται ευκαιρία.