"Κρύβει" ο Όλυμπος τη Γαλλίδα ορειβάτισσα

Κανένα ίχνος ζωής της Γαλλίδας ορειβάτισσας, η οποία χάθηκε στον Όλυμπο πριν από περίπου 1,5 μήνα...

1'

Κανένα ίχνος ζωής της Γαλλίδας ορειβάτισσας, η οποία χάθηκε στον Όλυμπο πριν από περίπου 1,5 μήνα..

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ωστόσο ξεκίνησαν 20 ημέρες μετά την εξαφάνισή της και κατόπιν αιτήματος του Γαλλικού Γενικού Προξενείου Θεσσαλονίκης.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις, όταν ο καιρός το επιτρέπει αναζητούν την Γαλλίδα Celine Chaubaroux, σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπως χαράδρες και γκρεμούς του Ολύμπου, χωρίς ωστόσο αποτελέσματα, μέχρι στιγμής.

Το φωτογραφικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί εξετάζεται από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Λάρισας, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα χάρτης των περιοχών που έχουν ερευνηθεί.

Στις αναζητήσεις – έρευνες έλαβαν μέρος, ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, αεροσκάφος CESNA της Αερολέσχης Λάρισας, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες της Ε.Μ.Α.Κ., Στρατιωτικοί, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Ορειβατικοί Σύλλογοι και η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Λάρισας. Σ’ αυτές καθημερινά συμμετείχαν από τριάντα έως εκατό και πλέον άτομα. Ανάλογες ενέργειες ζητήθηκαν και εκδηλώθηκαν και από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Ο πατέρας και ο αδελφός της Γαλλίδας ορειβάτισσας, όπως και το γαλλικό προξενείο της Θεσσαλονίκης ενημερώνονται διαρκώς για την πορεία των ερευνών.

Διαβάστε επίσης: «Χτενίζουν» τον Όλυμπο για την αγνοούμενη

Γαλλίδα ορειβάτης αγνοείται εδώ και 20 μέρες στον Όλυμπο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή