Διακοπή με πανό στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Με μια πρωτοφανή ενέργεια προσπάθησαν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο ΠΑΜΕ να διακόψουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πειραιά στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοραή, αναρτώντας πανό κατά του χαρατσιού της ΔΕΗ για τα ακίνητα.

Διακοπή με πανό στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά
1'

Επρόκειτο, για μία αδικαιολόγητη κίνηση για να προκαλέσει μόνο εντυπώσεις, αφού σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους, τόσο της πλειοψηφίας, όσο και της μειοψηφίας, η ενέργεια αυτή έγινε γιατί υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται, ότι πρώτος απ' όλους ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τάχθηκε εναντίον της καταβολής του φόρου για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ και στη συνέχεια συστάθηκε το κίνημα των δημάρχων κατά του χαρατσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Πειραιά εξήγησε στους διαμαρτυρόμενους ότι οι αγώνες γίνονται συλλογικά και στο δρόμο, δεν διακόπτουν δημοκρατικές διαδικασίες, δεν αφήνουν εντυπώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα και απευθύνονται στο σύνολο της κοινωνίας.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Δήμαρχος έδωσε το λόγο στον επικεφαλής των συγκεντρωμένων που διαμαρτύρονται για το χαράτσι.

peiraias-duo--

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος έθεσε τη νομική υπηρεσία του Δήμου στη διάθεση των δημοτών για το θέμα του χαρατσιού.

"Είναι υπερκομματικός και κοινωνικά δίκαιος ο δήμαρχος του Πειραιά" ήταν το πρώτο σχόλιο που έγινε μετά την εκτόνωση της πρόσκαιρης έντασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή