Σύλληψη μαθητή για κατοχή ναρκωτικών και όπλου στη Μυτιλήνη

Το δρόμο που οδηγεί στη φυλακή θα ακολουθήσει ένας 20χρονος μαθητής στη Μυτιλήνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλου.
1'

Ο ενήλικος μαθητής, τα προηγούμενα χρόνια πήγαινε σε σχολείο της Χίου, ωστόσο τα συνεχή επεισόδια που δημιουργούσε οδήγησαν την εκπαιδευτική κοινότητα να τον αποβάλει από όλα τα σχολεία του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι ο 20χρονος δεν είχε προκαλέσει στο νέο του σχολείο, βρισκόταν διαρκώς στο στόχαστρο της αστυνομίας, που είχε πληροφορίες ότι ο νεαρός κυκλοφορεί διαρκώς, με ποσότητες ναρκωτικών.

Έτσι την τελευταία φορά που πήγε από την Χίο στη Μυτιλήνη με πλοίο, σε έλεγχο που του έκαναν άνδρες του προσωπικού, βρήκαν πάνω του μία νάιλον συσκευασία με 2,2 γραμμάρια χασίς.

Στην συνέχεια, σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του, αποκαλύφθηκε ότι προσπαθούσε να καλλιεργήσει χασισόδεντρο έχοντας φυτέψει σπόρους κάνναβης.Επιπλέον, κατασχέθηκαν 200 βλήματα για αεροβόλο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 χιλιοστών. Το όπλο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του μαθητή, μαζί με άλλα 2,3 γραμμάρια χασίς.