«Πιάστηκαν» για σωρεία κλοπών στη Νοτιοανατολική Αττική

Για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση» συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 40 ετών αντίστοιχα.
1'

Οι δράστες εδώ και πάνω από ένα χρόνο, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε οικοδομές και εργοτάξια, σε διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής, από τα οποία αφαιρούσαν διάφορα εργαλεία και υλικά οικοδομών.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι έχουν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές στις περιοχές Γλυφάδας, Βουλιαγμένης και Βάρης. Μάλιστα, μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στις οικίες τους και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο έτος αφαιρούσαν από την δεξαμενή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 39χρονος στην Γλυφάδα, πετρέλαιο το οποίο τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία και στη συνέχεια το απέκρυπταν σε αποθήκη εξωτερικά της πολυκατοικίας.

Στην αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 πλαστικά δοχεία.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.