Κύπρος: Τα ντοκουμέντα της φρίκης – Σε αυτές τις βαλίτσες έκρυψε ο serial killer τα πτώματα;

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν έρθει στο «φως» φωτογραφίες που δείχνουν βαλίτσες στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, αρκετούς μήνες πριν τις ανακαλύψουν οι Αρχές.

Κύπρος: Τα ντοκουμέντα της φρίκης – Σε αυτές τις βαλίτσες έκρυψε ο serial killer τα πτώματα;
1'

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν σε κοινή θέα βαλίτσες βυθισμένες στη λάσπη, αφού η στάθμη του νερού την περίοδο όπου είχαν τραβηχτεί ήταν πολύ χαμηλότερη από σήμερα.

Οι βαλίτσες αυτές είναι άγνωστο εάν έχουν μετακινηθεί ή εάν πρόκειται για τις βαλίτσες τις οποίες επικαλείται ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Επίσης, είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν χθες από τις Αρχές και θα γίνει σήμερα η ανάσυρσή τους.

Πάντως, σύμφωνα με το sigmalive.com, σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες με το συγκεκριμένο σημείο και την εγκαταλελειμμένη βαλίτσα.

Όπως φαίνεται το κόκκινο τοπίο σε συνδυασμό με τη βυθισμένη βαλίτσα αποτελούσε το ιδανικό τοπίο για φωτογραφίες, ένα χόμπι που δεν είναι ξένο με τον 35χρονο καθ’ομολογία μανιακό δολοφόνο.

Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο:

Το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ανατριχίλα κάνει βίντεο ταξιδιωτικής blogger, η οποία επισκέφθηκε μαζί με το σύντροφό της την Κόκκινη Λίμνη και διαισθάνθηκε «το θάνατο στην ατμόσφαιρα».

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα της SarahFunky στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.

Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται να λέει η blogger, «Είναι τόσο άσχημα εδώ, τόσο αηδιαστικά. Υπάρχει η αίσθηση του θανάτου».

Δείτε το βίντεο:

Απαντήσεις πάντως σε αυτό το «αίνιγμα» θα δοθούν μόνο μετά την ανάσυρση των βαλιτσών και την επιστημονική εξέτασή τους.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς - Τι συνέβη; (pics)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή