Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους εργαζομένους του Δήμου Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, οι Πρόεδροι και των έξι Σωματείων εργαζομένων στο Δήμο, συμφώνησαν ομόφωνα να διοργανώσουν, για πρώτη φορά από κοινού τη Χριστουγεννιάτικη εορτή για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
1'

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο δημοτικό κινηματογράφο «Σινεάκ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά, αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους των Σωματείων για την καλή τους διάθεση και για το πνεύμα συνεργασίας όλο αυτό τον καιρό, τόνισε πως «σε αυτή τη δοκιμασία που περνά ο τόπος, οι εργαζόμενοι που βιώνουν περισσότερο από τον καθένα τις επιπτώσεις μιας πρωτοφανούς κρίσης με διάθεση ενότητας και συνεννόησης, μπορούν να πετύχουν καλύτερα τους στόχους τους.

Χαίρομαι που θα γιορτάσουμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους και κυρίως τα παιδιά τους, που είναι παιδιά του Πειραιά μας, τις μέρες αγάπης και αλληλεγγύης όπως είναι αυτές των Χριστουγέννων».

Στη συνάντηση που έγινε με τον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Σωματείων Κ. Ξύγγος (Σωματείο Οδηγών –Μηχανικών-Εργατοτεχνιτών), Κ. Ρογκάκος (Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Π), Ν. Παπασταμάτης («Ήφαιστος-τμήμα παρκοτεχνίας), Χ. Λεπεσιώτης («Λεωνίδας»), Σ. Ξεπαπαδέας (Σύλλογος εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία) και Νία Κωνσταντοπούλου (Σύλλογος εργαζομένων Μονίμου και Αορίστου Χρόνου).