Νεαρή χώρισε χθες για να πάει Πάρο: «Εγώ τον άφησα, για να μην μου κουβαληθεί»

Τουρίστρια χώρισε μόλις χθες και σήμερα ταξιδεύει στην Πάρο για τις διακοπές της προκειμένου να απολαύσει... την ηρεμία της
1'

Μία Ελληνίδα τουρίστρια χώρισε μόλις χθες και σήμερα ταξιδεύει στην Πάρο για τις διακοπές της. Η κάμερα στο action24 βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά και εκεί μίλησε με μια παρέα κοριτσιών που ήταν έτοιμες να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο.

Μάλιστα, η μία από την παρέα χθες (23/7) έγινε 19 ετών, ενώ όπως αποκάλυψε τα γενέθλιά της συνδυάστηκαν με τον χωρισμό της.

«Πάμε Πάρο, ένα διημεράκι ίσα ίσα για τα γενέθλια. Και πέρυσι εκεί ήμασταν, είναι καθιερωμένο κάθε χρόνο. Έχουμε κλείσει στη Νάουσα, να είμαστε κοντά σε όλα και ότι προκύψει... Ελπίζω να είμαστε τυχερές να γίνουν κάποια κονέ... Κάτι θα κάνουμε...», ανέφερε αρχικά.

«Φρεσκοχωρισμένες εδώ και ότι προκύψει», πρόσθεσε και στη συνέχεια σε ερώτηση για το πότε χώρισε, είπε: «Οριακά χθες. Εγώ τον άφησα για να μην μου κουβαληθεί κανένας, να έχω την ησυχία μου» και πρόσθεσε: «Τώρα θα φάω cancel, ελπίζω να μην το δεις Μιχάλη».