Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Δεν υπάρχει δικαίωση στο θάνατο»

Αθώοι λόγω αμφιβολιών και οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Newsbomb

1'

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» μετά την αθώωση των δύο κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών για την υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της, Γιώργου Καραϊβάζ.

«Το πώς η δικαιοσύνη έφτασε σε αυτό που έφτασε είναι θέμα των δικαστών. Δεν αιφνιδιάστηκα, είναι πολύ δύσκολο από έναν απλό πολίτη να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Τις πρώτες ημέρες της δίκης εμφανίστηκαν άνθρωποι οι οποίοι, με μεγάλη αξιοπρέπεια, είπαν τα πράγματα όπως τα έζησαν. Ήταν ένας μάρτυρας από τους κηπουρούς, ένα νεαρό παιδί από τον Δήμο Αλίμου, οι οποίοι είπαν τα πράγματα όπως εκείνοι είδαν και έκριναν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να τον βάζεις σε μια τόσο δύσκολη δίκη όταν δεν είναι ενταγμένος και ορκισμένος δικαστής», είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ είπε επίσης: «Με αυτό που είχαμε ζήσει όλοι στη δίκη ήταν μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Αν η ελληνική δικαιοσύνη συνεχίσει είμαι ηθικά υποχρεωμένη να ακολουθήσω».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή