Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 14χρονη

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ανήλικη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» με εκδορές στα πόδια και το κεφάλι

Newsbomb

1'

Βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr καταγράφει τη στιγμή που μία σκουριασμένη κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου, στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 14χρονης.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης. Στο βίντεο του Newsbomb.gr φαίνεται το ΕΚΑΒ που σπεύδει στο σημείο και μεταφέρει την ανήλικη κοπέλα.

Σε άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολόνα να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα να πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο έπεσε δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά και από θαύμα δεν το χτύπησε σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ κα την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή