«Εξάγει» προβλήματα ο Ερντογάν στο Αιγαίο

Τα δικά του σοβαρά αλλά εσωτερικά προβλήματα επιλέγει να εξάγει φαίνεται για άλλη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι στρατηγοί του, αφού για 5η φορά φέτος επιλέγουν οι Τούρκοι να προκαλέσουν με χαμηλές υπερπτήσεις πάνω από τους Φούρνους.
«Εξάγει» προβλήματα ο Ερντογάν στο Αιγαίο
1'

Τέσσερα τουρκικά Phantom πέταξαν πάνω από τους Ανθρωποφάγους του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων, σε ύψος μόλις 2.600 ποδιών, στις 15:29 το μεσημέρι, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.

phantom6600

Συνολικά, σήμερα, εισήλθαν στο FIR Αθηνών 7 τουρκικά αεροσκάφη -καταγράφηκαν 2 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 9 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου στην περιοχή του κεντρικού Αιγαίου.

0

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Αυτό που προβληματίζει την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία είναι, ότι όσο εντείνονται τα εσωτερικά προβλήματα στην Τουρκία, θα εντείνεται και η προκλητικότητα των «απέναντι» και έχει δοθεί εντολή, σύμφωνα με πληροφορίες, για εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικά μαχητικά μεταξύ Χίου και Σάμου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή