Εύκολη συνταγή για την πιο λαχταριστή crème brulee με μύρτιλα!
Ο σεφ Γιώργος Τσούλης μας δίνει ένα εύκολο τρόπο για ένα γλυκό που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας
ΥΛΙΚΑ:
1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2κ.γ. κανέλλα τριμμένη
½ κ.γ. τριμμένο τζίντερ
¼ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
400γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
12 κρόκοι από μεγάλα αυγά
200γρ. μύρτιλα
Ζάχαρη κρυσταλλική για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com