Τρίχρονος νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε σπίτι -Τον περίμενε μια έκπληξη

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη.
instagram @Local267
2'

Ο τρίχρονος Cameron Peete μετά από παραμονή 10 μηνών στο νοσοκομείο, βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο και επέστρεψε σπίτι του.

Εκεί τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Στο γκαζόν του σπιτιού είχε στηθεί μία επιγραφή που τον καλωσόριζε μετά την πολύμηνη απουσία του.

Παράλληλα, το Πυροσβεστικό Σώμα της πόλης Lorain στο Οχάιο γνωρίζοντας την μεγάλη αγάπη του μικρού για τα πυροσβεστικά οχήματα, του αγόρασε ένα ηλεκτρικό παιδικό πυροσβεστικό όχημα για το καλωσόρισμα μετά και την τελευταία θεραπεία που υποβλήθηκε για τον καρκίνο.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν καθώς οι πυροσβέστες παρέλασαν με τα πυροσβεστικά οχήματα έξω από το σπίτι του!

«Ήταν απλά καταπληκτικό, όλη αυτή η υποστήριξη και η ενθάρρυνση», δήλωσε η μητέρα του Cameron, Adelaida Brown, σε συνέντευξή της στο "Good Morning America".

«'Ηταν τιμή μας σήμερα που συμμετείχαμε στη γιορτή για την επιστροφή του 3χρονου Cameron Peete στο σπίτι, μετά από 10μηνη παραμονή στο νοσοκομείο και τη μάχη του με τον καρκίνο», έγραψαν στην σελίδα τους στο Facebook οι επαγγελματίες πυροσβέστες της Lorain.

Το πυροσβεστικό τμήμα έχει πραγματοποιήσει κι άλλες παρόμοιες ενέργειες όμως όπως ανέφερε εκπρόσωπός του, αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και της ασθένειάς του.

Σημεωτέον ότι ο Cameron, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία τον Νοέμβριο του 2019.

H μητέρα του μικρού είπε ότι η οικογένειά της είναι πολύ τυχερή που είχε τόσο μεγάλη στήριξη από ξένους συνανθρώπους της, λέγοντας ότι καμιά φορά, οι απλές πράξεις υποστήριξης, όπως αυτή προς τον γιο της είναι πιο σημαντικές από τις δωρεές.