Κι όμως το σπίτι του Kevin McCallister υπάρχει - Πώς είναι σήμερα

Θέλατε ποτέ να δείτε το σπίτι του Kevin McCallister από την ταινία "Μόνος στο σπίτι;".
instagram @annalouisesavitsky
2'

Όσοι είστε fan των χριστουγεννιάτικων ταινιών σίγουρα έχετε δει εκατοντάδες φορές την ταινία "Μόνος στο σπίτι" έτσι δεν είναι;

Και ενώ μπορεί πολλοί να πιστεύατε ότι επρόκειτο για σκηνικά, το σπίτι στην πραγματικότητα υπάρχει.

Xτίστηκε το 1920

Το σπίτι χτίστηκε το 1920 και άνηκε στους John και Cynthia Abendshien και βρίσκεται στη διεύθυνση 671 Lincoln Avenue στο Winnetka του Illinois, γνωστή και ως διεύθυνση Home Alone house. Το 4,243 τ.μ. σπίτι έχει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και 9 επιπλέον δωμάτια.

Το ζευγάρι δεν το είχε και πολλά χρόνια στην κατοχή του, μέχρι που η εταιρία παραγωγής τους προσέγγισε και τους ζήτησε να μετατρέψουν το σπίτι τους σε σκηνικό για μια ταινία. Ο σκηνοθέτης Chris Columbus αργότερα αποκάλυψε ότι δεν ήταν εύκολο να βρει ένα σπίτι, έτσι όπως το φανταζόταν.

"Χρειαζόμασταν ένα σπίτι που θα ταίριαζε σε όλα όσα είχαμε σκεφτεί. Να είναι μεγάλο, ζεστό και φιλικό. Να μπορεί κάποιος να διασκεδάσει σε αυτό. Θέλαμε να μείνει στις μνήμες όλων όσων θα το έβλεπαν!".

Ακόμη ένα πράγμα που έκανε τους παραγωγούς να διαλέξουν το συγκεκριμένο σπίτι, ήταν η τοποθεσία, τα δέντρα και γενικότερα οι κρυψώνες όπου ο Κevin θα μπορούσε να κρυφτεί και να τοποθετήσει τις παγίδες του.

Όσο για το δεντρόσπιτο του Kevin; Αυτό δεν υπήρχε εκεί. Κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την ταινία και αφαιρέθηκε μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Κρίμα, μιας και οι Abendshiens έζησαν εκεί για περίπου 20 χρόνια μαζί με την κόρη τους που δεν μπόρεσε να το απολαύσει.

Πώς είναι σήμερα το σπίτι

Μπορεί εξωτερικά να θυμίζει το σπίτι του Kevin όμως εσωτερικά έχει ανανεωθεί και έχει εκμοντερνιστεί.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μέχρι τι ώρα θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία