Το πιο ακριβό κρέας στον κόσμο: Τα 500 γραμμάρια κοστίζουν 3.000 ευρώ
Στις γραφικές γωνιές του τοπικού σας κρεοπωλείου, ανάμεσα στα φρέσκα κομμάτια και τις παραδοσιακές προσφορές, μπορεί να συναντήσετε παλαιωμένα παϊδάκια και μπριζόλες (ενός ή δύο μηνών) με μια ξεχωριστή γεύση. Ωστόσο, για τον Alexandre Polmard, έναν κρεοπώλη έκτης γενιάς που κατάγεται από τη βορειοανατολική Γαλλία, αυτές οι μπριζόλες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται σε νηπιακή ηλικία. Παρόλο που μπορεί να μην απορρίπτει ανοιχτά αυτές τις νεότερες, ο Polmard σίγουρα θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία να σας συστήσει την côte de boeuf του, μια λιχουδιά που έχει ωριμάσει πολύ περισσότερο από την ηλικία οποιασδήποτε μπριζόλας που θα βρείτε σε ένα τυπικό κρεοπωλείο, ενώ η αρχή της χρονολογείται από τότε που οι σημερινοί μαθητές γυμνασίου ήταν απλά νήπια.