Καλλιεργήστε κρεμμύδι για καλύτερη υγεία
Το κρεμμύδι είναι καλός ρυθμιστής του σακχάρου και μεγάλος εχθρός του καρκίνου, δεν έχει χοληστερίνη και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
![Καλλιεργήστε κρεμμύδι για καλύτερη υγεία](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2012/09/01/fa405175bc0a4aa9951a0580c8911d8c.jpg?t=nWgHzy-Ig79HssUmqQFyig)
Το κρεμμύδι, με σπόρο, ευδοκιμεί Μάρτιο με Απρίλιο. Σε 5 με 7 μέρες βλαστάνει και σε 30 μέρες περίπου είναι έτοιμο για μεταφύτευση.
Έτοιμο για κατανάλωση είναι σε 90 μέρες. Είναι εύκολο στην καλλιέργεια του στον κήπο, ακόμα και σε γλάστρα ή ζαρντινιέρα.
Αν χρησιμοποιήσουμε βολβούς τον Μάρτιο για σπορά θα φτιάξουμε ξερό κρεμμύδι, ενώ το Φθινόπωρο οι βολβοί θα μας δώσουν φρέσκο κρεμμύδι.
Trending
![Το Κουβέιτ «βράζει»: Ο υδράργυρος φτάνει τους 54℃ και προκαλεί απόγνωση – «Καίγεται το δέρμα μου»](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/22/86eb555e-Kuwait.jpg?t=agryuXOD6ejxkjGr-fXqsQ)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή