Ψωμί για... 60 μέρες χωρίς μούχλα!
Ψωμί που θα αντέχει 60 ημέρες υποστηρίζει ότι έφτιαξε μια αμερικανική εταιρεία καθώς όπως τονίζουν οι υπεύθυνοί της το προϊόν μπαίνει σε φούρνο μικροκυμάτων υψηλής τεχνολογίας που σκοτώνει τα σπόρια μούχλας.
Όπως αναφέρει το BBC που παρουσίασε το θέμα, στη Βρετανία το ένα τρίτο του ψωμιού που αγοράζεται καταλήγει στα σκουπίδια, ενώ στις ΗΠΑ μια μέση οικογένεια πετά το 40% των τροφίμων που αγοράζει για κατανάλωση.
Στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει την τεχνική της αυτή και σε άλλα είδη όπως η γαλοπούλα, τα φρούτα και τα λαχανικά.