Βίντεο: Η ταχύτερη σούζα για το βιβλίο Γκίνες

Στον ένα τροχό με 320 χλμ/ώρα...

Βίντεο: Η ταχύτερη σούζα για το βιβλίο Γκίνες
1'


Το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει κάθε υπερβολή που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της εκτέλεσης σούζας με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Ο σουηδός Patrik Furstenhoff φημολογείται ότι είναι ο «Ghostrider», χωρίς να το επιβεβαιώνει ασφαλώς ο ίδιος. Με τα ανατριχιαστικά βίντεο του «οδηγού- φάντασμα» που έχει ανεβάσει, θα χάσει το δίπλωμά του για πάντα και θα εξασφαλίσει και μερικά χρόνια στη φυλακή.

Ο Garry Rothwell είναι Άγγλος και ο κάτοχος του ρεκόρ το οποίο διεκδικεί ο Σουηδός. Ο διαγωνισμός είχε και τα απρόοπτά του, όταν η μοτοσυκλέτα του Άγγλου παρέδωσε πνεύμα στις δοκιμές και ο Furstenhoff με περισσή αυτοπεποίθηση δάνεισε τη δική του για να συνεχίσει τις προσπάθειές του ο συναγωνιστής.

Στη συνέχεια αμφισβητήθηκε η έννοια της «σούζας» του Rothwell λόγω της μικρής της διάρκειας και τελικά το ρεκόρ που ήταν στα 284,8 χιλιόμετρα την ώρα, έσπασε και μαζί το φράγμα των 300 χ.α.ω.

Ο δε νικητής και κάτοχος του νέου ρεκόρ κέρδισε με διαφορά ταχύτητας μόλις 1,5 χιλιομέτρου την ώρα. Δείτε στο βίντεο ποιος ήταν τελικά...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή