Τάρτα μήλων με κατσικίσιο τυρί σε βάση σφολιάτας
Μήλα καραμελώνονται και απλώνονται σε βάση σφολιάτας σε αυτό το γλύκισμα που το κατσικίσιο τυρί κάνει τη διαφορά.
Υλικά
2 κλωναράκια βανίλιας
110 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) ψιλή ζάχαρη
50 γραμμάρια βούτυρο, κομμένο σε κύβους
4 κόκκινα μήλα, καθαρισμένα από τα κουκούτσια, κομμένα το καθένα σε 6 κομμάτια
1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι από κόκκινο κρασί
375 γραμμάρια αποψυγμένη σφολιάτα βουτύρου
20 γραμμάρια (1/4 του φλιτζανιού) τριμμένη λευκή φρυγανιά
140 γραμμάρια ωριμασμένο κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε φέτες 5 χιλιοστών πάχους
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr