Μεταμεσονύχτιες λιγούρες: Πώς θα τις νικήσετε!

Μήπως κάθε βράδυ έχετε στάνταρ ραντεβού με το ψυγείο ή με το ντουλάπι με τις λιχουδιές; Βρίσκετε πως είναι πάνω από τις δυνάμεις σας μην επιτεθείτε στη σοκολάτα ή τα τσιπς πριν πέσετε στην αγκαλιά του Μορφέα- αν και η ζυγαριά το πρωί σας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου;

Μεταμεσονύχτιες λιγούρες:  Πώς θα τις νικήσετε!
1'

Αν είστε αποφασισμένοι να πάρετε εσείς το πάνω χέρι, δεν εχετε παρά να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας:

- «Προγραμματίστε» τον εαυτό σας ώστε να τρώτε κάθε βράδυ την ίδια ώρα, όχι αργότερα από τις 8.
- Αν αισθάνεστε πως θέλετε να κάνετε παρασπονδία, απασχολείστε τη σκέψη σας κάνοντας μια βόλτα, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο.
- Επειδή η μάχη με τις μεταμεσονύχτιες λιγούρες είναι δύσκολη, εχετε πάντα στο ντουλάπι σνακ με χαμηλές θερμίδες και στο ψυγείο σας φρούτα και γιαούρτι.
- Αυξήστε τις φυτικές ινες στη διατροφή σας, ειδικά το βράδυ, ώστε η αίσθηση του κορεσμού να κρατήσει περισσοτερο.
- Αυξήστε την πρωτείνη στη διατροφή σας, καθώς έρευνες δείχνουν ότι επίσης θα σας κρατήσει χορτάτους για περισσότερο διάστημα.
- Ετοιμάστε ένα ισορροπημένο βραδινό- είναι εντελώς άσκοπο να πέφτετε για ύπνο πεινασμένοι. Το πιο πιθανό είναι πωςθα κάνετε επιθεση στο ψυγείο και θα πάρετε τις διπλάσιες, «άδειες» θερμίδες από εκείνες που αποφύγατε.
- Πίνετε άφθονο νερό. Έτσι θα κρατήσετε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο και θα εχετε μια αίσθηση πληρότητας στο στομάχι σας- προσοχή βέβαια, παν μέτρον άριστον και στο νερό.

Περισσότερες ειδήσεις για τη μόδα και την ομορφιά στο queen.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή