Summer gadgets - Τechno αξεσουάρ παραλίας

Τα καλύτερα και τα πιο design-άτα αξεσουάρ παραλίας στις πιο προσιτές τιμέςΚαλοκαίρι χωρίς παραλία δεν νοείται. Όπως δεν νοείται, όμως, και να πας στην παραλία χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, να μην μπορείς να καταγράψεις τις στιγμές δράσης και, φυσικά, δεν είναι δυνατόν να βρεθείς χωρίς …ενέργεια στο smartphone σου την ώρα που θέλεις να βγάλεις μια απίστευτη selfie.Τη λύση σε αυτά τα ερωτήματα δίνει η τεχνολογία καθώς πλέον υπάρχουν αξεσουάρ που καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να δημιουργηθεί. Δείτε για παράδειγμα τα προϊόντα της ιταλικής SBS, τα οποία θα βρείτε αποκλειστικά από τα καταστήματα Public τα οποία συνδυάζουν όμορφο σχεδιασμό, πρακτικότητα και προσιτή τιμή.
3'

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ακουστικά της SBS για όσους ακούν μουσική όταν αθλούνται. Το μοντέλο SBS Sport Runway Evolution (με κόστος 49,90 ευρώ) απευθύνεται σε όσους απεχθάνονται τα καλώδια και αναζητούν κάτι ανθεκτικό που δεν …ιδρώνει. Αν προτιμάτε το καλώδιο και θέλετε να απαντάτε σε κλήσεις ενώ γυμνάζεστε, υπάρχει το SBS Runway Flat Sport που διαθέτει και μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων και χάρη στον σχεδιασμό του δεν πέφτει όταν τρέχετε και κοστίζει μόλις 29,90 ευρώ.

Αν πάλι, χρειάζεστε και περιβραχιόνιο με 24,99 ευρώ το SBS Sport Kit αποτελεί μία εξαιρετικά πρακτική και ολοκληρωμένη επιλογή. Σε περίπτωση, βέβαια, που θέλετε κάτι κλασικό αλλά και σχεδιαστικά μοντέρνο όσον αφορά τα ακουστικά σας, το SBS Studio Mix που συνδέεται και σε smartphone είναι εξαιρετική επιλογή.

Τα ακουστικά τα βρήκαμε αλλά όταν τρέχουμε ή είμαστε πάνω στο ποδήλατο που βάζουμε το smartphone; Η θήκη –περιβραχιόνιο SBS L Arm Band είναι για όλες τις συσκευές με οθόνη έως 4,5 ίντσες και έχει και επιπλέον χώρο για κλειδιά και μικροαντικείμενα. Στα συν ότι κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ. Αν τρέχετε, εξαιρετικά πρακτικό είναι το Sport Clip, ένα LED φως ασφαλείας που εφαρμόζει τέλεια στα παπούτσια και κοστίζει μόλις 14,99 ευρώ και διασφαλίζει ότι θα σας προσέχουν οι διερχόμενοι οδηγοί. Και αν θέλετε να καταγράφετε και τις αποστάσεις που κάνετε –συν τις θερμίδες που καταναλώνετε- τότε πολύ απλά χρειάζεστε το Activity Tracker SBS Healt Bracelet Beat, το οποίο είναι αδιάβροχο, ασύρματο, έρχεται με 3 λουράκια και είναι εξαιρετικά προσιτό (44,99 ευρώ).

Η SBS έχει και βάση στήριξης ποδηλάτου για όσους είναι της δίκυκλης γυμναστικής με μία πολύ όμορφη βάση που τοποθετείται εύκολα και δεν φθείρεται. Βέβαια, αν χρειαστείτε θήκη για το smartphone ή βάση στήριξης για το tablet, η SBS έχει μία αρκετά μεγάλη και σε προσιτές τιμές γκάμα προϊόντων.

Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλουμε να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική χωρίς ακουστικά σε καλή ποιότητα; Ή πιο καλά θέλουμε να στήσουμε ένα μικρό πάρτι; Η λύση είναι τα φορητά ηχεία όπως το αδιάβροχο και ασύρματο SBS Bluetooth Sport που δεν έχει πρόβλημα να το βάλετε μέσα στην …άμμο, ενώ κοστίζει 29,90 ευρώ. Χρειάζεται, βέβαια, ασύρματη σύνδεση με smartphone.
Η άλλη επιλογή είναι το μεγάλο «αδελφάκι» του, το SBS Bluetooth V (49,90 ευρώ) που είναι μεν και αυτό ασύρματο αλλά έχει και μία υποδοχή για κάρτα SD. Οπότε, βάζεις την κάρτα με τα αγαπημένα σου τραγούδια και το πάρτι ξεκινά…

Είσαι πάνω στο ποδήλατο ή πάνω στο σκι (οι πιο …τολμηροί) και θες να κρατήσεις σε video την εμπειρία. Ή απλά είσαι λάτρης των extreme sports και έχεις το δικό κανάλι στο YouTube. Άρα χρειάζεσαι μία action cam. Η SBS έχει δύο προτάσεις: η μία είναι η προσιτή Action Camera που κοστίζει μόλις 59,90 ευρώ και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης video HD (720p) αλλά και φωτογραφιών 5 megapixel, ενώ στο πακέτο υπάρχουν όλα τα αξεσουάρ για να τη στηρίξεις όπου επιθυμείς.

Σε περίπτωση που θες video full HD (1080p), να τραβάς φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (τα 12 megapixel είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά) και να στέλνεις άμεσα τα video ασύρματα στο smartphone, το tablet ή το laptop, τότε υπάρχει η Action Camera SBS Full HD που είναι και αδιάβροχη για όσους θέλουν και υποβρύχιες λήψεις. Το κόστος είναι στα 124,99 ευρώ και η σχέση τιμής προς απόδοση είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλα τα προϊόντα της SBS. Συν, φυσικά, ότι όλα τα προϊόντα είναι και όμορφα!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Σχετικές ειδήσεις