Tα Public υποδέχονται το καλοκαίρι κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον και περιπετειώδες

Αναζητάς ποιοτικά και ασφαλή παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους;Παιχνίδια, προϊόντα τεχνολογίας και εξοπλισμός για το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια στο σωστό μέρος!To καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά, και τα αγαπημένα μας καταστήματα Public δε θα μπορούσαν να μην προσαρμοστούν στις ανάγκες των πελατών τους ώστε οι καλοκαιρινές τους διακοπές, να γίνουν ακόμα πιο όμορφες, ενδιαφέρουσες και περιπετειώδεις. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους, εισερχόμενοι δυναμικά στην αγορά εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι.

Tα Public υποδέχονται το καλοκαίρι κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον και περιπετειώδες
4'

Διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών! Με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, τα Public αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτo brand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα παιδικά προιόντα, τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως η Waboba, Το Αγόρι, Micro, Ecoiffier, AndroniGiocattoli, GreenToys ενώ, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχιακά ήδη με εταιρείες όπως FisherPrice, WaltDisney, AS, Hasbro, Nerf κλπ, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Public διαθέτουν ένα πολύ πλούσιο παιδικό τμήμα με:

10.000 βιβλία
1.000 διαφορετικά μουσικά cd
2.000 παιδικά dvd&blu-ray
5.000 διαφορετικά παιχνίδια
500 διαφορετικά kidsgames
Περισσότερες από 700 παιδικές εκδηλώσεις σε ετήσια βάση

Aν λοιπόν ψάχνετε τρόπους ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα τις οικογενειακές σας διακοπές, και να μπορέσετε να εξασφαλίσετε ποιοτικό χρόνο και κυρίως δραστηριότητες για εσάς και τους μικρούς μας φίλους, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα προιόντα παρακάτω, τα οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα, τόσο για μικρά όσο και για... μεγαλύτερα παιδιά.

Νεροπίστολα Nerf: Ας είμαστε ειλικρινείς: Και ποιος δεν αγαπούσε τα νεροπίστολα ως παιδί και φυσικά δεν είχε μία μεγάλη γκάμα στην προσωπική του συλλογή. Τα Public λοιπόν, γνωρίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα εξιτάρει και παράλληλα δροσίζει μικρούς και μεγάλους, έρχονται με νέα, ακόμη πιο εντυπωσιακά σχέδια για ατελείωτο παιχνίδι.

Μπάλες Θαλάσσης: Ακόμη πιο αγαπημένο και κλασικό παιχνίδι από το νεροπίστολο, είναι οι μπάλες θαλάσσης. Μεγάλες αλλά ελαφριές, με απίστευτα χρώματα και σχέδια να τις κοσμούν όπως αγαπημένους παιδικούς ήρωες, σας επιτρέπουν να συνδυάσετε το παιχνίδι στη θάλασσα με τον αθλητισμό.

Ρακέτες Το αγόρι: Και μιας και μιλήσαμε για αθλητισμό, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή οι ελληνικής κατασκευής ρακέτες Το αγόρι, οι οποίες είναι κατασκευασμένες για παιδιά. Από ξύλο μασίφ, ελαφριές και αδιάβροχες, έχουν εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και το νερό και είναι διαθέσιμες σε 2 είδη, για μικρούς και λίγο μεγαλύτερους φίλους.

Σωσίβια και φουσκωτά: Και αφού φροντίσαμε τους λίγο μεγαλύτερους φίλους μας, ας πάμε και στους πιο μικρούς, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους μπάνια και ανακαλύπτουν τις χαρές του πλατσουρίσματος. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο λοιπόν, η τεράστια γκάμα των Public σε σωσίβια, μπρατσάκια και κουλούρες, σε απίστευτα χρώματα και σχέδια θα γίνουν ανάρπαστα μιας και είναι ακριβώς αυτό που ζητούν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς_ ποιότητα και ασφάλεια.

Ταξιδιωτικοί οδηγοί και χάρτες: Και επειδή καλοκαίρι εκτός από θάλασσα σημαίνει και ταξίδια, τα Public εξασφάλισαν για εσάς μία τεράστια γκάμα από ταξιδιωτικούς οδηγούς και χάρτες, προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι ώστε τα ταξίδια σας να είναι ακόμη πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα. Οι οδηγοί Make My Day είναι διαθέσιμοι για τις εξής πόλεις: Παρίσι, Τόκιο, Σαν Φρανσίσκο, Βαρκελώνη, Νέα Υόρκη και Λονδίνο και σας επιτρέπουν να οργανώσετε το πρόγραμμα σας κάθε ώρα της ημέρας (πρωί, απόγευμα βράδυ) εύκολα και γρήγορα ανάλογα με τις προτιμήσεις χωρίς ωστόσο να χάσετε τον αυθορμητισμό του ταξιδιού!

Βιβλίο YOLO: Tο YouOnlyLiveOnce είναι ένα βιβλίο που ήρθε για να μας αλλάξει τις ζωές. Μέσα από τις σελίδες του, οι οποίες περιέχουν εμπειρίες ζωής, θα μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε το κάθε λεπτό, να αρπάζουμε τις ευκαιρίες και γενικότερα να ζούμε τη ζωή μας όσο καλύτερα μπορούμε. Το YOLO δεν μας παρακινεί μόνο να κάνουμε ταξίδια, αλλά να γνωρίσουμε νέα πράγματα, να ασχοληθούμε με νέα χόμπι, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Ένα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους μας.

Μάθε περισσότερα εδώ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή