Αυτή είναι η διαφήμιση που συγκινεί κάθε μαμά

Τα παιδιά μας είναι πάντοτε το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Είναι η πρώτη μας σκέψη, ο λόγος που χαμογελάμε, που ζούμε, που αναπνέουμε. Κάθε στιγμή μας μαζί τους έχει ανεκτίμητη αξία και αυτό γιατί ανακαλύπτουμε τον κόσμο μαζί τους από την αρχή και γινόμαστε… λίγο καλύτερες.

Αυτή είναι η διαφήμιση που συγκινεί κάθε μαμά
3'

Τα παραπάνω, αλλά και πολλές ακόμη αναμνήσεις με τα μικρά μου, ήρθαν στο μυαλό μου καθώς παρακολουθούσα το πιο γλυκό τηλεοπτικό βίντεο που είδα τελευταία και μου θύμισε πόσο ιδιαίτερα ξεχωριστός είναι ο ρόλος κάθε μαμάς. Και αυτό γιατί μου θύμισε όλες εκείνες τις μικρές και τις μεγάλες στιγμές από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν τα αγγελούδια μου, μέχρι σήμερα. Οι πρώτες λέξεις, τα πρώτα βήματα, οι πιο αξιολάτρευτες απορίες, οι γλυκές καληνύχτες… Αλλά και οι αγωνίες, τα γεγονότα που με άλλαξαν για πάντα, με διαμόρφωσαν και με έκαναν μαμά, με όλη τη σημασία της λέξης!

#otaneisaimama κάνεις τις πιο γλυκές πράξεις #apoagapi

Η καμπάνια της Amita κατάφερε να αγγίξει την καρδιά μου και να αποτυπώσει τόσο πιστά τον μοναδικό δεσμό μητέρας και παιδιού, μίας σχέσης που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Τα παιδιά μας κάνουν μαμάδες, μας χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους και τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής μας. Μας αλλάζουν πραγματικά, μας διαμορφώνουν, μας κάνουν νέους ανθρώπους με περισσότερη υπομονή, ευαισθησία και πρωτόγνωρα αισθήματα αγάπης, άνευ όρων. Αυτό ακριβώς, άλλωστε, είναι και το δώρο της μητρότητας σε κάθε γυναίκα που γίνεται μαμά: Η σχέση μας με τα παιδιά μας, τα οποία μας μεταμορφώνουν και μας δίνουν τα εφόδια για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής μας!

Μπορεί να μην έχουμε καταφέρει να γίνουμε οι ιδανικοί γονείς και να κάνουμε λάθη… Μπορεί να θέλουμε να προσφέρουμε τα πάντα και να μην τα καταφέρνουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να μην ξεχνάμε να εκφράζουμε την αγάπη μας και τη φροντίδα μας με κάθε τρόπο. Όπως ακριβώς και η Amita, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενισχύει και προβάλλει τη σχέση μαμάς - παιδιού με τη νέα της τηλεοπτική ταινία, αλλά και με δράσεις που ενθαρρύνουν κάθε μητέρα να κάνει ακόμα περισσότερα για κάνει πιο δυνατό αυτόν τον μοναδικό δεσμό. Και την ξεχωρίζουμε γιατί είναι δίπλα μας με πράξεις και όχι με λόγια. Και εσύ ως μαμά γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα τι θα πει να κάνεις πράγματα από #apoagapi.

Μην ξεχνάς λοιπόν, ότι κάθε μαμά μπορεί! Έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρα του παιδιού σου, με μία μόνο ευχή. Δήλωσε συμμετοχή μέσα από το apoagapi.gr για να μοιραστείς τις ευχές σου και να μιλήσεις για τις εμπειρίες που θα ήθελες να προσφέρεις στα μικρά σου για να τα ψυχαγωγήσεις, να τα στηρίξεις, να τα κάνεις να χαμογελάσουν! Η Amita μπορεί να σε βοηθήσει να τις κάνεις πραγματικότητα! #otaneisaimama προσπαθείς πάντα να προσφέρεις περισσότερα μόνο #apoagapi. Για αυτό και το apoagapi.gr στηρίζει την οικογένειά σου!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή