Στο Λονδίνο πίνουν μόνο κοκτέιλ με... κρέας!
ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑ... ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ!
Τα γνωστότερα γαστρονομικά περιοδικά και σάιτ του κόσμου κάνουν λόγο για μία τάση που σε φήμη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Καθώς έχουν γίνει ανάρπαστα, ποτά όπως το The Kobe Cocktail, που σερβίρει το Sushisamba και το οποίο περιλαμβάνει γιαπωνέζικο ουίσκυ που «πλένεται» σε λίπος από μοσχάρι Kobe και σερβίρεται με αλατισμένη καραμέλα σφενδάμου!
Αυτή την τεχνική «πλυσίματος» με λίπος κρέατος (από καπνιστό χοιρινό, μέχρι μοσχάρι) χρησιμοποιούν και άλλα μπαρ τη πόλης σε διάφορα αλκοολούχα ποτά όπως η βότκα, αφού με αυτή τη μέθοδο το ποτό αποκτά γεύση και άρωμα κρέατος και γίνεται βάση για διάφορα κοκτέιλ. Παράλληλα σερβίρονται σε διάφορα μπαρ της πόλης κοκτέιλ που συνοδεύονται με μικρά κομματάκια κρέατος ή αλλαντικών όπως μπέικον και ισπανικό χαμόν, ενώ πληθαίνουν και τα κοκτέιλ με πολτό φουά γκρα.