Η «Wonder Woman» μίλησε για τα... γυναικεία πρότυπα!

Η ισραηλινή ηθοποιός, Γκαλ Γκαντότ, έχει εκφράσει πολλές φορές τις φεμινιστικές θέσεις της. Σε νέα της συνέντευξη στη Mirror δηλώνει ότι γεννήθηκε για να παίξει αυτό το ρόλο.
Η «Wonder Woman» μίλησε για τα... γυναικεία πρότυπα!
1'

«Τα αγόρια είχαν πάντα ένα χαρακτήρα για να θαυμάζουν, τον Σούπερμαν, τον Μπάτμαν, ή τον Σπάιντερμαν. Για τα κορίτσια ήταν πάντα η πριγκίπισσα που σωζόταν από κάποιον. Τώρα έχουμε την Wonder Woman. Είναι ατρόμητη, είναι δραστήρια, πιστεύει στον εαυτό της και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Για μένα αυτή είναι η πραγματική γυναίκα».

ΓΥΝΑΙΚΑ 1

Η Γκαλ Γκαντότ υποδύεται την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα των Αμαζόνων, που αφήνει το σπίτι της αφού ο πιλότος Στιβ Τρέβορ (τον οποίο υποδύεται ο Κρις Πάιν) πέφτει με το αεροπλάνο του στο νησί Θεμίσκυρα, δηλαδή το νησί των Αμαζόνων και αποκαλύπτει ότι ένας μεγάλος πόλεμος εξελίσσεται στον κόσμο.

ΓΥΝΑΙΚΑ 2

Η «Wonder Woman» είναι η πρώτη ταινία με γυναίκα υπερήρωα, σπάζοντας τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες σε τέτοιου είδους ταινίες να υποδύονται τις ευάλωτες δεσποσύνες που χρήζουν της αντρικής βοήθειας.

ΓΥΝΑΙΚΑ 3

Η ταινία σκηνοθετείται από γυναίκα και έχει μέσα σε μία εβδομάδα προβολής 250 εκ. δολάρια σε εισπράξεις, χωρίς να έχει ξεκινήσει η προβολή της σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

ΓΥΝΑΙΚΑ 4

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή