Πορνοστάρ γονείς

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και για να μεγαλώσουν τη μονάκριβη κορούλα τους, ένα ζευγάρι από την Αγγλία αποφάσισαν και έκαναν πράξη, να μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά τους σε «ατελιέ» του έρωτα.
1'

Ο Tyler μέχρι σήμερα έκανε δουλειές του ποδαριού, η δε Berkley εργαζόταν ως σερβιτόρα μερικής απασχόλησης. Ωστόσο, ό,τι και να έκαναν τα χρήματα δεν έφταναν, όχι μόνο για τους καθημερινούς τους λογαριασμούς, αλλά ούτε και για να μεγαλώσουν την μόλις 2 ετών κόρη τους.

Έτσι το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση, να βγάλουν χρήματα μέσω διαδικυτακού.. ερασιτεχνικού πορνό. Ο 25άχρονος και η μόλις 21 ετών σύζυγος του, βγάζουν πάρα πολλά χρήματα, αφού «κάθε φορά» εκατοντάδες χρήστες, πληρώνοντας μέχρι και οκτώ δολάρια το λεπτό, τους παρακολουθούν να κάνουν έρωτα. «Την πρώτη φόρα που ενώσαμε την web κάμερα βγάλαμε 300 δολάρια σε 30 λεπτά. Είναι τα χρήματα που κερδίζεις δουλεύοντας επί μια βδομάδα" αναφέρει η νεαρή, ενώ ο σύζυγός της συμπληρώνει «Το σεξ πρέπει να είναι σκληρό για να προσεγγίζουμε πελάτες. Πολλές φορές κάνουμε σεξ δύο και τρεις ώρες».

Σε συνέντευξη τους στην ABC News αναφέρουν: «Θέλουμε μια φυσιολογική ζωή και υπάρχουν στιγμές που δε νιώθουμε οικία όταν κάνουμε έρωτα μπροστά στην κάμερα.. Ωστόσο όταν μπορούμε, το κάνουμε για τα χρήματα, τα οποία είναι πολλά και βγαίνουν γρήγορα».


(Πηγή: trelokouneli.gr)