Αυτά είναι τα hits του Mundial της Ρωσίας που θα μας συντροφεύουν το καλοκαίρι

Ήρθε λοιπόν, αυτή η εποχή που ξεκίνησαν να βγαίνουν νέα τραγούδια και να «κρίνονται» οι επιτυχίες του φετινού Καλοκαιριού.
2'

Εξάλλου, τα καλοκαιρινά hits είναι κάτι που αγαπάμε να γκρινιάζουμε πως ακούγονται παντού και συνεχώς, ενώ σε κάθε ευκαιρία που βρίσκουμε απλώς πατάμε το replay. Διότι, δεν μπορεί να λείπει από καμία παραλία το Colors, το Rise Up ή το One Kiss!

Ενόψει λοιπόν, του παγκόσμιου κυπέλου Mundial 2018 που φιλοξενεί η Ρωσία, τα παρακάτω τραγούδια θα συνοδέψουν το φετινό μας Καλοκαίρι, ενώ προβλέπεται να είναι γεμάτο ρυθμό και ένταση! Αν δεν μας πιστεύεις, μπορούμε να βάλουμε και στοίχημα.

Colors – Jason Derulo

Ξεκινώντας με το official soundtrack του παγκόσμιου κυπέλου για το 2018, ο Jason Derulo μοιάζει να μας έχει πάρει ήδη τα μυαλά! Το τραγούδι του Mundial 2018, ονομάζεται «Colors» και είναι ήδη διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από την Παρασκευή 9 Μαρτίου, ενώ από την Πέμπτη 14 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 15 Ιουλίου, θα είναι το πρώτο κομμάτι που θα χορεύουμε έξω στα μπαρ.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, δήλωσε πως πρέπει, «να είστε υπερήφανοι για το πού προέρχεστε και για το ποιοι είστε», με την ανακοίνωση του τραγουδιού του στο Instagram. Θα καταφέρει άραγε το «Colors» να φτάσει την επιτυχία που είχε το «Waka Waka» της Shakira στο Παγκόσμιο Κύπελο 2010;

Rise Up – Keengboy

Επόμενο στη λίστα, είναι το ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο τραγούδι του Keengboy, με τίτλο «Rise Up». Η συνεργασία του δημοφιλούς μουσικού παραγωγού με τη Stoiximan για το τηλεοπτικό spot της εταιρείας «Το Παιχνίδι σου Καλύτερο (Rise Up)», θα δώσει τον ρυθμό και την ένταση που χρειάζεται το Καλοκαίρι μας. Διότι, μπορεί ο Jason Derulo να «έντυσε» το Mundial 2018 στη Ρωσία, όμως εμείς για να γιορτάσουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα όπως του αξίζει, χρειαζόμαστε ένα τραγούδι που πραγματικά… τα «σπάει»!

Αξίζει να σημειωθεί πως, η έμπνευση του καλλιτέχνη για τη μουσική ένδυση του συγκεκριμένου spot για τη Stoiximan, ήταν η φιλοσοφία της εταιρείας για «Συνεχή Βελτίωση και Εξέλιξη». Έτσι, εκείνος με τη σειρά του, εξέλιξε τη μουσική του σε ένα ξεσηκωτικό, ολοκληρωμένο τραγούδι που θα παίζει συνέχεια στο repeat.

One Kiss – Calvin Harris ft. Dua Lipa

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την playlist το απόλυτο καλοκαιρινό hit του Calvin Harris σε συνεργασία με την Dua Lipa. Χορευτικό και ακριβώς αυτό που μοιάζει να λείπει από τα καλοκαιρινά σου απογεύματα στην παραλία, το One Kiss έχει ήδη αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους και ψάχνει να κάνει τις νύχτες μας μαγικές. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που στο Spotify, υπάρχει ήδη στις λίστες που έχουν φτιαχτεί για το Mundial 2018 στη Ρωσία!