Η κρίση θέλει σάτιρα και πλάκα…

«Το “Ράδιο Αρβύλα” είναι µια κυρίως σατιρική εκποµπή, αλλά δεν είναι µόνο αυτό.
1'

Είναι µια ζωντανή εκποµπή, ένα ζωντανό talk show µέσα στο οποίο δεν υπάρχουν περιορισµοί και στεγανά, µπορεί να γίνει το οτιδήποτε ανά πάσα στιγµή και προς την κατεύθυνση της πλάκας, αλλά και προς την τελείως αντίθετη κατεύθυνση», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα».

«Αν εννοείτε είναι ότι λόγω των άσχηµων συνθηκών πρέπει να περιοριστούν οι εκτός σατιρικού πλαισίου της εκπομπής αυθόρμητες στιγµές πλάκας, νοµίζουµε πως όχι, ίσως το αντίθετο.

Και µπορεί η βάση µας να είναι µεν η σάτιρα και το προετοιµασµένο υλικό, αλλά σε µια ζωντανή εκποµπή, ζωντανή και σε τεχνικό επίπεδο και σε ουσιαστικό, είναι κατά την άποψή µας σχεδόν απαραίτητο το στοιχείο του απρόβλεπτου αυθορµητισµού, και αν όχι απαραίτητο, είναι σίγουρα ανθρώπινο και κατά συνέπεια όµορφο.

Ολα αυτά δεν τα σχεδιάζουµε ποτέ. Μας έχει τύχει σε εκποµπή να µην ασχοληθούµε καθόλου µε το υλικό που είχαµε ετοιµάσει, γιατί νιώθαµε όλοι ότι η διάθεσή µας είναι άλλη» λέει χαρακτηριστκά ο παρουσιαστής και καταλήγει:

«∆ε νοµίζω ότι είναι θέµα προσώπων ή εκποµπών, θεωρώ ότι είναι θέµα περιεχοµένου. Νοµίζω ότι το τηλεοπτικό περιβάλλον δεν σηκώνει άλλο αυτό το “τίποτα”, το οποίο κατά την προσωπική µου άποψη και παλαιότερα δεν το πολυσήκωνε, πόσο µάλλον σήµερα».

Πηγή: trelokouneli.gr