Η συνταγή της ημέρας: Σπανακόπιτα με φέτα

#tsoulotip: Δεν ακουμπάμε το πινέλο στα φύλλα όταν τα πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο για να μας γίνουν πιο τραγανά.

ΥΛΙΚΑ:

6 φύλλα για πίτες

1 κιλό φρέσκο σπανάκι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο

250γρ. τυρί φέτα

50.γρ. παρμεζάνα τριμμένη

50γρ. βούτυρο

50γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 λίτρο γάλα

2 κρόκους

ελαιόλαδο για το πασπάλισμα της πίτας

παπαρουνόσπορο για το πασπάλισμα της πίτας

αλάτι-πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com