Κεφτεδάκια γαλοπούλας γεμιστά με μοτσαρέλα
#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.

ΥΛΙΚΑ
60 ml. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
2 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο
1 μεγάλο αυγό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
Σχόλια