Γλυκά ψωμάκια με επικάλυψη καφέ

#tsoulotip: Αν θέλεις ακόμη πιο έντονη γεύση, μπορείς να πασπαλίσεις με κανέλα το βούτυρο.
1'

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη Ζύμη:

260 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

3 γρ. αλάτι

5 γρ. μαγιά ξερή

120 ml. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου

Χυμό από 1 λεμόνι

1 Αυγό, medium

40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Υλικά για τη γέμιση

12 κυβάκια βούτυρο, από την κατάψυξη, 3-4 γρ. το κάθε ένα

Για την Επικάλυψη Καφέ

50 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο

1/8 κ.γ. κακάο

30 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1/8 κ.γ. αλάτι

1 Αυγό, medium

10 ml καφέ espresso, σε θερμοκρασία δωμάτιου

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com