Η συνταγή της ημέρας: Γεμιστά αβοκάντο
#tsoulotip: Αν θέλουμε να μη μαυρίσουν τα αβοκάντο, τα αλείφουμε με λίγο λεμόνι.
Ένα πανεύκολο σνακ που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!
ΥΛΙΚΑ
2 αβοκάντο ώριμα, κομμένα στη μέση και καθαρισμένα
80 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα 4
80 γρ. μοτσαρελάκια, κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Κρέμα βαλσάμικο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com