Η συνταγή της ημέρας: Γεμιστά αβοκάντο

#tsoulotip: Αν θέλουμε να μη μαυρίσουν τα αβοκάντο, τα αλείφουμε με λίγο λεμόνι.

Ένα πανεύκολο σνακ που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

2 αβοκάντο ώριμα, κομμένα στη μέση και καθαρισμένα

80 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα 4

80 γρ. μοτσαρελάκια, κομμένα στη μέση

1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. ρίγανη, ξερή

1 κ.γ. θυμάρι, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Κρέμα βαλσάμικο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com