Η συνταγή της ημέρας: Μους λευκής σοκολάτας
Μία πανεύκολη και γρήγορη μους που θα λατρέψουν όλοι!
#tsoulotip: 1. Η σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά για να μην καεί η σαντιγί. 2. Αν θέλουμε, μπορούμε να αφήσουμε τη μους στο ψυγείο για 1 ώρα για να σφίξει καλά και να σερβίρουμε μετά.
ΥΛΙΚΑ
340 γρ. λευκή σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη
340 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
150 γρ. μπισκότα τύπου oreo, θρυμματισμένα για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com