Η συνταγή της ημέρας: Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης

#tsoulotip: Καλό θα ήταν στο ταψί που θα βάλουμε να ψήσουμε στο φούρνο το κρέας, να ρίξουμε λίγο νερό έτσι ώστε κατά το ψήσιμο να δημιουργήσουμε υγρασία και να μείνει ζουμερό το κρέας.  

Η συνταγή της ημέρας: Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά πανσέτα, χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλο

2 κ.σ. γλυκάνισο, σπόρους

4 σκ. σκόρδο

20 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των μανιταριών

200 γρ. μανιτάρια, λευκά κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή