Η συνταγή της ημέρας: Cupcake Άγιος Βασίλης
Το πιο santa cupcake που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
#tsoulotip: Πρέπει να έχουν κρυώσει καλά τα κεκάκια πριν τα στολίσουμε.
Για τα cupcake:
180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
80 ml ηλιέλαιο
20 γρ. κακάο
6 γρ. μαγειρική σόδα
2 γρ. αλάτι
120 ml ξινόγαλο
60 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 αυγά, medium
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
60 ml καφέ
Για τη βουτυρόκρεμα:
900 γρ. ζάχαρη άχνη
450 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κ.γ. αλάτι
Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (όσο επιθυμούμε)
Για το σερβίρισμα:
Δάκρυα σοκολάτας, για τα μάτια
Κόκκινα σοκολατάκια, για τη μύτη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com