Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι Wellington

     Αμερικάνικη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι στο σπίτι.

#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.

ΥΛΙΚΑ

Για το Wellington:

1 κιλό μοσχάρι φιλέτο

1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κρόκους αυγών, για το άλειμμα

10 φέτες προσούτο

4 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το ντιξέλ μανιταριών:

1 κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. βούτυρο, για το σοτάρισμα

60 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com