Η συνταγή της ημέρας: Gingerbread κέικ

Αρωματικό και πανεύκολο κέικ, θα το λατρέψετε.  
1'

#tsoulotip: Όταν ρίξουμε το νερό με τη μελάσα στο μείγμα με τα αυγά, δεν πρέπει να είναι πολύ ζεστό για να μην κόψει το τελευταίο.

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

2 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο

170 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

320 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 αυγά, large

325 γρ. μελάσα

335 ml ζεστό νερό

330 ml κρέμα γάλακτος, για τη σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com