Η συνταγή της ημέρας: Κότσι χοιρινό

Μαλακό με τα μπαχαρικά του και σωστές μελωμένες πατάτες.

Η συνταγή της ημέρας: Κότσι χοιρινό
1'

#tsoulotip: 1. Για να χαράξουμε πολύ εύκολα το κότσι, καλό είναι να ακονίσουμε το μαχαίρι. 2. Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα. 3. Ετοιμάζουμε τις πατάτες αφού ψηθεί το κότσι για να κρατήσει όλα τα ζουμιά του.

ΥΛΙΚΑ

Για το κότσι:

1 χοιρινό κότσι με δέρμα

2 κρεμμύδια, κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες

2 σκ. σκόρδο, κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

400 ml μαύρη μπύρα

2-3 φύλλα δάφνης

2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές φέτες

2 καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες

Αλάτι, χοντρό

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή