Γκιουσλεμέ με χοιρινό και φέτα

Λαχταριστές πιτούλες που θα σας λύσουν τα χέρια.

Γκιουσλεμέ με χοιρινό και φέτα

Ψήνουμε πρώτα από την πλευρά του ψησίματος έτσι ώστε να σφραγίσει η πίτα μας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Εκτέλεση για τη ζύμη: Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, τη μαγιά, το νερό και με ένα κουτάλι να τα ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  • Παράλληλα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε μέσα το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το μείγμα με τη μαγιά και ζυμώνουμε με το γάντζο σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί ένα κολλώδες ζυμάρι. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπολ το οποίο το έχουμε λαδώσει ελαφρώς, το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στην άκρη για 1 ώρα να φουσκώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή