Χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα μελάσας

Γρήγορες, ζουμερές και πεντανόστιμες μπριζόλες!

Προσέχουμε να μην είναι πολύ δυνατή φωτιά όταν ψήνουμε τις μπριζόλες και μας πάρουν γρήγορα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ διαλύουμε τη μελάσα με το ζωμό βοδινού και το αφήνουμε στην άκρη.
  • Έπειτα, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com