Croque Monsieur & Croque Madame

Ένα από τα πιο κλασικά brunch.

Croque Monsieur & Croque Madame
1'

#tsoulotip: 1. Έχουμε ζεστάνει το γάλα ελαφρώς για να μη διακόψουμε το βρασμό στην κατσαρόλα. 2. Αν η τεχνική που σας περιγράφω για το αυγό σας δυσκολεύει, τότε ρίξτε λίγο βούτυρο επιπλέον και με ένα κουταλάκι περιχύνετε το συνεχώς πάνω από τον κρόκο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την μπεσαμέλ: Τοποθετούμε ένα μικρό κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια προς χαμηλή, ρίχνουμε μέσα το βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ και το αφήνουμε να λιώσει. Μόλις γίνει αυτό, προσθέτουμε το αλεύρι και με την βοήθεια ενός σύρματος χειρός ανακατεύουμε συνεχώς για 1-2 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το αλεύρι.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε σε 4-5 δόσεις το γάλα ΝΟΥΝΟΥ συνεχίζοντας το ανακάτεμα για να μη δημιουργηθούν σβόλοι στο μείγμα μας. Μόλις ρίξουμε όλο το γάλα ΝΟΥΝΟΥ, ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να πήξει και να δημιουργηθεί μια βελούδινη η κρέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή