Κροκέτες κουνουπιδιού

Αφράτα κεφτεδάκια κουνουπιδιού που θα σας λύσουν τα χέρια.

#tsoulotip: Στραγγίζουμε το κουνουπίδι για να φύγουν όλα τα υγρά του και να μπορέσει να παναριστεί πιο εύκολα.

Προετοιμασία και εκτέλεση

  • Εκτέλεση για τα κεφτεδάκια: Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το κουνουπίδι και το βράζουμε για περίπου 5-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
  • 2Κατόπιν, σουρώνουμε το κουνουπίδι και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com