H συνταγή της ημέρας: Τυρόπιτα με φύλλο αέρος
Η πιο νόστιμη αλμυρή μπουγάτσα που έχετε δοκιμάσει.
![H συνταγή της ημέρας: Τυρόπιτα με φύλλο αέρος](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2020/01/18/7a1f84e37f4e5fce0f7ca56b70c7e49a_L.jpg?t=5M3V9TM5FUjO0KwuBKxx-A)
#tsoulotip: Φροντίζουμε να βουτυρώνουμε συνεχώς τα φύλλα κατά το άνοιγμα τους, ώστε να μη μας κοπούν.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων
250 ml νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κρόκο αυγού, medium
1 αυγό, medium
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή