H συνταγή της ημέρας: Τυρόπιτα με φύλλο αέρος

Η πιο νόστιμη αλμυρή μπουγάτσα που έχετε δοκιμάσει.

#tsoulotip: Φροντίζουμε να βουτυρώνουμε συνεχώς τα φύλλα κατά το άνοιγμα τους, ώστε να μη μας κοπούν.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων

250 ml νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση:

250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο

100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

1 κρόκο αυγού, medium

1 αυγό, medium

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com