H συνταγή της ημέρας: Σούπα Μπορς (Borscht)

#tsoulotip: Αφήνουμε τα παντζάρια να κρυώσουν πριν τα τρίψουμε για να μη διαλυθούν.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια

400 γρ. παντζάρια

380 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε φέτες

250 γρ. πατάτες, κομμένες σε κυβάκια

200 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

150 γρ. καρότα, τριμμένα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

50 γρ. πελτέ ντομάτας

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 φύλλα δάφνης

1 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.σ. κόκκους πιπεριού

2.500 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι, στραγγιστό

Άνηθο, ψιλοκομμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις