Η συνταγή της ημέρας: Πανακότα καφέ

#tsoulotip: Προσέχουμε να μη ζεστάνουμε πολύ το γάλα και μας καεί η ζελατίνη.

ΥΛΙΚΑ

480 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

60 ml γάλα, πλήρες

50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

7 γρ. φύλλα ζελατίνης

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.γ. καφέ φίλτρου, σε σκόνη + extra για το πασπάλισμα

Για το σερβίρισμα:

Σιρόπι καραμέλας

Φουντούκι τριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Σχετικές ειδήσεις